Om mig

Mitt namn är Josefine Andersson, jag är 36 år, flickvän, är utbildad inom bl a biblioteks- och informationsvetenskap och bott i Borås sedan hösten 1999.

Jag har ganska så många intressen men det jag brinner mest för är definitivt musik! Det kommer du att märka om börjar följa den här bloggen. Jag älskar att gå på konserter, att upptäcka och återupptäcka musik och att köpa skivor (ja, jag är en av dem som fortfarande gör det)! Förutom musik så tycker jag om att läsa böcker, se på film samt följa olika tv-serier. Ett ganska så nytt intresse är nagellack av olika slag!

Just nu är jag arbetslös och arbetssökande och söker jobb inom kultur, information och kommunikation, administration m.m. Har du en ledig tjänst och söker en noggrann, ärlig och nyfiken person – hör gärna av dig!

Framtidsplaner: bli färdig med min magisteruppsats, hitta och få ett jobb, fortsätta med träningen, skaffa en hobby, ta körkort, lära mig Illustrator, lära mig något mer språk m.m.

Favoritfilmer: Monsunbröllop och Svart katt, vit katt (obs. några exempel bara)

Favoritmusik: Shout Out Louds, Florence + the Machine, Kent, Gossip, Adele, Lykke Li,  Band Of Horses, The xx, Anna Ternheim, Säkert, Ane Brun, Death Cab For Cutie, Emeli Sandé, The National mfl.

Senast köpa cd/cd:s: ”The Flying Club Cup” med Beirut

Senast sedda film: ”Drive” (2011). Regi: Winding Refn. Skådespelare: Ryan Gosling, Carey Mulligan mfl.

Senaste konserten: The xx i Lisebergshallen, 27 november 2012

Favoritbok: ”Bara en mor” av Ivar Lo-Johansson och ”Kärlek är ett blandband” av Rob Sheffield

Annonser